Familieshoot Van Daalen

The love in our family flows strong and deep, leaving us with memories to treasure and keep!

Op 6 september jl. hadden we een hele bijzondere shoot. Een complete familie reportage op verzoek van de heer en mevrouw Van Daalen. Zij wilde graag met hun 3 dochters, hun partners en kleinkinderen een shoot.

Op de dag van de shoot waren de heer en mevrouw Van Daalen 50-jaar getrouwd en ze wilde dit graag vastleggen met een mooie shoot. Buiten dit feit, betrof het een familie van maar liefst 13 personen. Eén van de dochters woont daarnaast in het buitenland en is speciaal voor deze dag met haar gezin naar Nederland gekomen.

Ondanks de vooraf aangekondigde regen is de dag uiteindelijk prachtig verlopen. De zon kwam door en de locatie in Rotterdam aan het water was prachtig. Het is een mooie gevarieerde reportage geworden. Na de reportage en nadat ze de eerste foto’s hebben gezien, kregen we zowel van de heer en mevrouw Van Daalen als van één van de dochters deze mooie woorden per mail binnen.

“Heel erg bedankt voor alle moeite, die je voor ons hebt gedaan. We zijn heel blij met de foto’s. Wij bedanken je voor je enorme inzet. Er zitten heel leuke, originele ideeën bij de verschillende foto’s. Heel verrassend. Dank je wel!!! Een hartelijke groet van mijn man en mijzelf.”

“Dank je wel voor de leuke foto’s! Zoals ik vanmiddag al tegen je zei, hebben de foto’s voor ons een enorme emotionele waarde. En mijn zusje was na 6 jaar weer even in Nederland, dus al met al was het voor ons heel bijzonder!! Heel knap dat je deze familie dan zo vast weet te leggen! Want volgens mij was dat niet zo makkelijk!”

Nothing in life is forever so enjoy even the smallest things, cherish every moment, life by the day and capture it on camera!

 

10 09 08 07 06 05 04 03 02

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *