Testimonials

Trots op onze testimonials/recensies over PHOTOGRAFIX… (Recensies op fb.com/photografix.nl/reviews)

Het is natuurlijk onmogelijk om te kunnen garanderen dat iedere klant 100% tevreden zal zijn over onze diensten. Wel zullen wij ons voor 100% inspannen om de klanttevredenheid te waarborgen. Na iedere dienstverlening sturen wij de klant een mail met enkele vragen om de klanttevredenheid te peilen en indien nodig te kunnen verbeteren.

Daarnaast vragen wij al onze klanten om een recensie te schrijven op onze Facebook pagina. We zijn trots ontzettend trots op de vele positieve reacties die wij tot nu toe hebben ontvangen.

Melanie & Dennis

Melanie en Dennis

“Vanmiddag een super leuke zwangerschapsfotografie gedaan.. We voelde ons er heel gemakkelijk bij en zoveel ideeën en verschillende dingen uitgeprobeerd. Echt heel leuk! Een aanrader. ***** heel nieuwsgierig naar de foto’s. Jeetje wat is dit gaaf! Had verwacht datze mooi waren maar dit is echt top! Emotioneel ook om te zien dat we er zo gelukkig uitzien op de foto’s. En wat een gave bewerking ook! Ik ben helemaal sprakeloos :)”
Melanie & Dennis

 


Maneesha & Soedesh

Maneesha & Soedesh

“Wij kunnen met trots zeggen dat PHOTOGRAFIX voor ons een bijzonder moment heeft vast gelegd! We hebben een loveshoot gewonnen met een geweldige tweede plek! Op de dag dat mijn vriend en ik precies 10 jaar samen waren hebben wij onze eerste shoot ooit gehad.. Onwijs spannend, ik ging nog meer van praten dan dat ik normaal al doe. Wat een openheid en spontaniteit. We werden snel op ons gemak gesteld en alle spanning was al snel weg.. Je kunt zelf met ideeën komen, maar de ideeën van jullie komen echt uit alle hoeken en gaten. We hebben van alle service kunnen genieten! Wij hebben het echt naar onze zin gehad.. En precies een dag later kregen we de eerste foto’s binnen. Met vlinders in mijn buik heb ik gekeken. We gaan er nog veel plezier van hebben, dat weet ik 100% zeker. En de moeite voor al die likes was het meer dan waard! Super leuk dat we vandaag hebben mogen vast leggen met jullie.. Op naar de 20, 30 40 jaar!! En wie weet weer met jullie?! Dank jullie wel PHOTOGRAFIX. Voor het vast leggen van wie wij zijn en voor een goede herinnering!””
Maneesha & Soedesh

 


Kiran & Sujata

“Tamara en Uthayan zijn een top combinatie! Hun passie voor fotografie is echt een mooie ervaring. Hun oog voor de mooiste momenten zijn zeker ook sfeer bepalend. We zijn echt tevreden met het resultaat van de foto’s maar vooral ook hun flexibiliteit, geduld, communicatie en zeker ook de gezellige tijden. Beide dank voor jullie hulp voor het vastleggen van de mooiste moment(en) van ons leven. Een blijvende herinnering om nooit te vergeten!”
Kiran & Sujata

 


Danny & Chantal

“Op 21 augustus was onze grote dag en zijn we in het huwelijksbootje gestapt. Met dank aan het fantastische team van Photografix hebben we de allermooiste foto’s en video van ons leven gemaakt. Super bedankt voor deze fantastische herinneringen!”
Danny & Chantal

 


Rebecca, Miranda en Tessa

Rebecca, Miranda en Tessa

“Ik heb echt een top fotoshoot met me lieve vriendinnentjes gehad door photografix! Het was echt een super dagje, goede samenwerking, gezellig! Dit moeten we zeker nog een keertje doen bedankt Tessa Eikelboom & Miranda Kuyt! en natuurlijk PHOTOGRAFIX!
Rebecca

“Het was super leuk om die shoot te doen, het was t zeker waard en een super dagje” 
Miranda

“Vandaag had ik een shoot met mn twee vriendinnetjes, de samenwerking ging echt super goed, we hebben hele leuke foto’s gemaakt, we vonden het echt heel leuk om te doen, ik genoot ervan , ga ik zeker vaker doen! Het was echt super gezellig ! Miranda Kuyt en Rebecca van Duijvenbode was super meiden!” 
Tessa


Familie Madarie

Familie Madarie

“Een paar weken geleden hebben wij met ons gezin mooie fotos mogen maken. De fotografen van photografix hebben ons zeer op ons gemak gesteld waardoor het maken van de mooie serie als natuurlijk ging. Ieder van ons staat er op zoals hij/zij ook is! Als eindresultaat hebben we prachtige foto’s mogen ontvangen waar we met veel plezier naar terug kunnen kijken! Een herinnering aan een mooie dag. Dank jullie wel voor de mooie foto’s!!” 

Devika Madarie


Monique Baljeu

Monique Baljeu

“Op zoek naar een hobby fotograaf voor onze trouwdag kwamen we in contact met Tamara en Uthayan. Al meteen met de eerste ontmoeting een goed gevoel! Wat een enthousiaste mensen!! Op de dag zelf hebben we dit ook zo ervaren, enthousiast maar ook weten om aanwezig te zijn op de goede manier. Nu blij met de gemaakte foto’s en de slideshow, super!! Jullie stralen beide de liefde voor het vak uit! Bedankt voor de leuke contacten en prachtige herinnering aan deze dag!” 

☺ Henk en Monique


Aimée van Spaandonk

Aimée van Spaandonk

“Heel leuk benaderd in Londen samen met m’n vriend en random wat foto’s gemaakt bij de Big Ben.
Super leuke actie en mooie foto’s!”

Aimée


Hamster Az

Hamster Az

“While we were enjoying a week end in London, we were very friendly approached by PHOTOGRAFIX, and we did a brief photo-shooting time in front of the Big Ben. PHOTOGRAFIX provided a very friendly service and made us feel comfortable which wasn’t easy given the fact that we are not very used to couple pictures ! It was a good experience discovering how simple this can be when people are nice and help you find the way to stay natural. A good unplanned break in this weekend!”

Hamster


Tim Opmeer

Tim Opmeer

“Uthayan pikte ons samen uit bij een feest voor een spontane fotoshoot.
Het zijn prachtige foto’s geworden waarop we heel goed naar voren zijn gekomen.
Een fotograaf die weet wat hij doet, spontaan is en kwaliteit levert.”

Tim


Tamara van Dorp

Tamara van Dorp

“Op 2 mei jl. heb ik zowel met mijn vriendinnetje Michelle als met mijn familie een shoot gedaan met Uthayan. Het was in één woord, geweldig. Uthayan is geduldig, stelt iedereen op zijn gemak en zorgt ervoor dat mensen zijn aanwezigheid niet opmerken. Toen hij me daarna vroeg of ik het leuk zou vinden om hem te gaan helpen met PHOTOGRAFIX, kon ik uiteraard niks anders zeggen dan ‘ja’.

Sinds we als OneTeam door het leven gaan, stromen de boekingen en de Likes binnen. We zetten ons allebei voor 200% in en willen niks anders dan knallen. De kracht van PHOTOGRAFIX ligt in het persoonlijke contact en de feeling met de mensen waarmee we werken. Ons doel is om de mensen een mooie herinnering te geven voor het leven en met de duo combinatie die we nu hebben, kunnen we onze grenzen verleggen. Uthayan en ik hebben dezelfde smaak en oog voor detail en dat is terug te vinden in ons werk. We passen ons makkelijk aan aan de mensen waarmee we werken en zorgen voor een relaxte sfeer.

Ik kan daarom alleen nog maar zeggen; boek je shoot bij PHOTOGRAFIX en ervaar ons zelf!!”

Tamara
/ PHOTOGRAFIX


Michelle Kinders Portreit Fotografie

Michelle Kinders

“Op 2 mei jl. heb ik samen met Aimée (10 jr) en Tamara, een Girlz-fotoshoot in een schitterende omgeving gehad. In de aanloop naar de fotoshoot zocht Uthayan al enthousiast contact en hebben we ideeën uitgewisseld. Deze voorpret was met name ook voor Aimée heel erg leuk. Met zijn 4-en hebben we een moodboard gemaakt en hadden we erg veel zin in de fotoshoot. Het geluk was dat we een prachtige dag hadden, schitterend weer in mijns inziens het mooiste jaargetijde. Uthayan stelde ons op ons gemak en zorgde voor een relaxte en ontspannen sfeer. Ikzelf houd van spontane foto’s die net even anders zijn dan ‘normaal’. Hier stond Uthayan erg voor open en zijn passie voor fotografie is echt aanstekelijk. We hebben veel verschillende foto’s kunnen maken, de tijd vloog voorbij! De eerste eindresultaten zijn al vrij snel onze kant opgekomen en wij zijn er erg blij mee. Het maakt ons nieuwsgierig naar de andere foto’s. Aimée haar recensie zegt eigenlijk genoeg: “de fotoshoot is helaas voorbij :(… Michelle, wanneer gaan we weer?” Uthayan, dank je wel!”

Michelle


Sundeep Jajairam

Sundeep Jajairam

“Voor de bruiloft van me zus hebben wij op 5 en 6 Juni 2015 gekozen voor PHOTOGRAFIX, dit op basis van zijn portfolio en eerdere samenwerking met mijn zus Shveta. PHOTOGRAFIX maakt aparte foto’s en heeft oog voor kwaliteit en uniekheid. fotografie is duidelijk zijn passie en dat is te zien in de foto’s die PHOTOGRAFIX maakt! Uthayan en Tamara hebben geduld en neemt de tijd om foto’s te nemen zoals jij die wilt. De preview foto’s van de bruiloft zijn adembenemend! Een echte aanrader waar je geen spijt van zult krijgen!!”

Sundeep


Cherissa Sadal-Hussainali Mua

Cherissa Sadal-Hussainali Mua

“Op 11 april 2015 hebben wij gebruik gemaakt van Uthayan’s (PHOTOGRAFIX) diensten. Mijn opa is 80 geworden en wij wilden hier graag heel veel mooie herinneringen aan over houden en dat is SUPER goed gelukt! Wat een prachtige resultaten!! Ik heb heel wat van zijn werk gezien, maar nu eindelijk zelf mogen ervaren! De eerste impressies waren in 1 woord: GE-WEL-DIG! Ik kan alleen maar positief over hem spreken en kan PHOTOGRAFIX aan een ieder aanraden! Dankjewel voor de mooie foto’s. Een vervolg shoot staat al gepland! SPANNEND”

Cherissa


m3_testim_fullpage_gallery

Jayanti Sitaram

“Voor mijn dochter altijd de wens gehad, dat als ze zou trouwen dat ze een prachtige lach zou hebben die haar ogen zou bereiken. Tijdens 1 van de rituelen in de kohbar heeft photografix zo een moment kunnen vast leggen. Steeds als ik haar mooie hartelijke lach op haar huwelijksdag zie maakt mijn hart een sprongetje. Zonder dat je mijn wens voor haar wist, heb je een prachtige foto gemaakt. Dank je wel Uthayan, deze komt ook op canvas doek. Kusjes.”

Jayanti


Kristie Kamphorst

“Mooie fotosessie, die laat zien hoe onze moeder-dochter band is.
Bedankt voor de fijne samenwerking.”

Kristie


Vimal Chopra

“Excellent photo coverage of my concert in Wassenaar on 23 November.
Very high quality pictures. Thanks.”

Vimal


Chandini Binda

“Wij hebben onlangs onze loveshoot/engagementshoot bij PHOTOGRAFIX gedaan. En wij zijn zeer tevreden met het resultaat! Hij stelde ons gerust en omdat we voor het eerst een shoot deden wisten we nog niet hoe we moesten poseren maar op aanwijzingen van Uthayan werden we wat losser.
Omdat wij zelf in tijdnood zaten heeft Uthayan een geweldige shoot in minder dan 30 minuten op 1 locatie gedaan. Het resultaat spreekt voor zich! Eenmaal thuis lieten we de foto’s tijdens ons feestje zien en die waren er ook enthousiast over. Een vervolg shoot zit in de planning!”

Chandini


Mariella Commijs

“Op donderdag 11 juni heb ik een onwijs leuke fotoshoot gehad met het Photografix team en mijn verzorg paard Kayleigh. Het team was geweldig! Geduldig, relaxed en continue op zoek naar mooie, unieke plaatjes.Het hele proces werd vastgelegd, van poetsen, tot opzadelen, tot rijden, en alles wat er nog tussendoor bij kwam kijken. Door de ontspannen en relaxte sfeer merkte ik amper dat er camera’s op ons gericht waren en ging alles ook vanzelf. Vooraf wist ik niet zo goed wat ik kon verwachten, maar het was een super ervaring, dankzij het PHOTOGRAFIX team!”

Mariella


Marco van den Berg

“De passie en toewijding die jullie hebben laten zien is zeer goed, jullie waren die dag van ons een zeer bevlogen aanvulling”.

Marco


Suzy Lachmansingh

“Op 6 december 2013 heeft Photografix ons huwelijk volgens de hindoe-ritus in de mandir op prachtige foto’s vastgelegd. Er speelden veel emoties die dag, voor ons en voor de hele familie. Deze emoties komen ook goed tot uitdrukking op de foto’s. Niet geheel onbelangrijk om te noemen is de goede communicatie met de fotograaf. Dit is prima verlopen, waardoor de foto’s op de juiste momenten zijn genomen. De sprekende, felle, maar tegelijkertijd ook warme kleuren voldoen precies aan onze verwachtingen. Kortom: wij zijn erg tevreden met onze mooie foto’s en raden PHOTOGRAFIX met veel enthousiasme aan”!

Suzy


Shveta Janki-Jajairam

“Zondag 20 juli 2014 hebben ik en Vasant een pre wedding shoot gehad.. Het was voor ons beide de eerste keer een fotoshoot. Het was in een woord: “GEWELDIG!” Uthayan stelde ons heel erg op onze gemak en gaf ons goede aanwijzingen. We hebben het erg naar ons zin gehad, ondanks we beide een beetje zenuwachtig waren, maar dat was helemaal niet nodig! Ik zou een ieder hier een fotoshoot aanraden, niet alleen om de mooie foto’s, maar ook de prettige en plezierige samenwerking met Uthayan als fotograaf en natuurlijk Roshnie die ons ook mee hielp met alles! Dank jullie wel. Jullie zijn top! Wij kijken heel erg uit naar onze trouwerij, dan mag Uthayan uiteraard weer fotograferen :D.. Van ons krijgen jullie een 10+! Liefs, Vasant & Shveta.”

Shveta


Paurusha Ramesar

“Op 6 februari 2015 hebben mijn vriend Krishen en ik onze anniversary/valentine shoot gedaan samen met Uthayan. Wij hebben het onwijs naar onze zin gehad ondanks de kou voelde je de warmte van een goede samenwerking. We voelden ons ook erg op ons gemak. Ik heb in het verleden vaker met PHOTOGRAFIX gewerkt en kijk uit naar een verdere mooie samenwerking in de toekomst ! PHOTOGRAFIX is top”

Paurusha

Lees meer recensies op onze Facebook pagina