Photo Diensten

PHOTOGRAFIX werkt graag in een informele sfeer, zodat alle mensen waarmee wij werken zich op hun gemak voelen. Tijdens het fotograferen kunnen wij op deze manier iemands persoonlijkheid goed vastleggen, waardoor spontaniteit en echtheid te zien is in de foto’s die wij maken.

Tijdens het fotograferen halen wij onze inspiratie en creativiteit uit alles om ons heen, tot de kleinste details. Of we nu een paar uur geduld moeten opbrengen voor net die ene goede foto van een libelle, of dat we 90 minuten met de spelers van een voetbalwedstrijd moeten meerennen om al die mooie acties en inspanningen vast te leggen, we halen altijd voldoening uit ons werk. Onze portretten en reportages kenmerken zich dan ook door de echtheid en het oog voor detail. Naast onze passie voor fotograferen zijn wij ook gespecialiseerd in Grafisch ontwerp.

Particuliere fotografie
Bruiloften, fotoshoots en portretten

We komen graag bij u thuis, op kantoor of waar dan ook voor een professionele fotoshoot. Wij hebben mobiele studiobelichtingsapparatuur en achtergrondschermen, waardoor we vrijwel overal in no-time een studio kunnen opbouwen. Het eindresultaat is altijd van zeer goede kwaliteit, zowel voor prive als professioneel gebruik. Wij zijn op veel verschillende locaties geweest, waardoor wij samen met u altijd een prachtige locatie voor uw opdracht kunnen regelen.

Eventueel kunnen we ook visagisten inschakelen voor een nog professionelere uitstraling. Verschillende make-up  en de eindeloze mogelijkheden voor hairstyling maken het mogelijk om meerdere series te maken. Neem gerust de tijd om onze portfolio te bekijken.

Reportages en sportfotografie
Voor reportages bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een bruiloft, productlancering, een evenement of een sportwedstrijd; PHOTOGRAFIX legt elke gebeurtenis haarscherp en in hoge kwaliteit voor u vast. U kunt losse foto’s of de hele reportage bestellen. Alle afbeeldingen zijn geschikt voor online publicatie.

Zakelijke fotografie
PHOTOGRAFIX is naast de fotografie voor onze particuliere klanten ook gespecialiseerd in zakelijke fotografie. U kunt bij ons onder andere terecht voor het vastleggen van uw evenement en congress, maar ook voor professionele zakelijke portret foto’s (voor gebruik op Social Media), productfotografie, fashion fotografie, hotel fotografie of modellen fotografie bent u bij ons aan het goede adres.

Neem direct een kijkje in onze portfolio.