Over ons

PHOTOGRAFIX is een jong en dynamisch bedrijf dat zich naast bruidsfotografie ook bezig houdt met allerlei andere soorten fotografie en het verrichten van grafisch ontwerp (websites, huisstijl, logo’s, visitekaartjes, folders, flyers, billboards/banners) en drukkerij activiteiten. Neem voor al onze bruidsfotografieprojecten een kijkje op http://bruidsfotografie.photografix.nl.

Wij zijn spontaan, ruimdenkend, ijverig, multifunctioneel en wij werken hard om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Ongeacht met welke shoot of project we bezig zijn, het persoonlijk contact met onze klanten staat altijd centraal. Op deze manier worden kennis, kunde en ervaring met de wensen van de klant gecombineerd.

PG Grafische Dienstverlening is in 2004 opgericht onder de naam PRINTBAZAAR (printbazaar.nl is nu gelinked aan photografix.nl). Omdat deze naam niet meer voldeed is er voor gekozen om sinds 2013 onder de naam PHOTOGRAFIX (PHOTO&GRAFIX) verder te gaan.

PHOTOGRAFIX is opgericht door Uthayan Sivanathan. Opgegroeid met fotografie is hij zich sinds 2013 meer gaan richten op zijn eigen onderneming. Ondertussen is het team in 2015 uitgebreid met de komst van Tamara van Dorp en enkele vaste videografen. Iedereen binnen ons team heeft zijn eigen specialiteit. Zo doet Uthayan veelal de digitale nabewerking, het ontwerpen van trouw albums en het grafische gedeelte. Tamara is de spil in alle administratieve werkzaamheden, het klantencontact en de creëren van de slideshows. PHOTOGRAFIX biedt ook stageplaatsen en organiseert workshops.