Slideshows

Particuliere Fotografie | Zakelijke Fotografie | Slideshows | Videografie | Grafische Dienstverlening

PG jaar 2015 preview

 

‘PHOTOGRAFIX (PG) Year 2015 Review,

enjoy our creations of last year and see you soon in 2016.

Thanks a lot for your support and motivation with regards to the creations of PG.

Best regards, Team PG


 

ZWANGERSCHAPSFOTOGRAFIE

Joy

Op 22 oktober jongstleden hebben wij het voorrecht gehad om onze eerste zwangerschapsshoot vast te mogen leggen met het lieve koppel Vidjay en Madhavi.

Gisteren hebben we het heugelijke nieuws ontvangen dat een klein meisje het levenslicht heeft gezien. Haar naam is nu bekend en wij hebben toestemming van het koppel gekregen om de slideshow die we voor ze hebben gemaakt met jullie te delen. We willen het delen van haar complete naam overlaten aan de trotse ouders, maar haar initialen zijn JOY!

We hopen dat jullie net zoveel van deze slideshow zullen genieten als zij.

‘A baby is a blessing,
A gift from heaven above,
A precious little angel,
To cherish and to love’


 

JUBILEUMSFOTOGRAFIE

Marco en Sari, 40-jaarig huwelijksdag I
Ongeveer 1,5 maand geleden heeft PHOTOGRAFIX de 40-jarige huwelijksdag van Marco en Sari mogen vastleggen. Naast de foto’s hebben we er ook een prachtige Slideshow van gemaakt en deze kun je vanaf nu op onze website en Facebook pagina bekijken.


 

Marco en Sari, 40-jaarig huwelijksdag II
Ongeveer 1,5 maand geleden heeft PHOTOGRAFIX de 40-jarige huwelijksdag van Marco en Sari mogen vastleggen. Naast de foto’s hebben we er ook een prachtige Slideshow van gemaakt en deze kun je vanaf nu op onze website en Facebook pagina bekijken.


 

FAMILIEFOTOGRAFIE

Fam. Molenaar  (Familieshoot in Avifauna, Alphen a/d Rijn)
Alles wat je nodig hebt voor een leuke shoot is een beetje zonneschijn, een gave locatie en een groep met geweldige mensen! De gigantische familie die wij mochten vergezellen was in voor een hoop gekkigheid en daarmee kwam dus gezelligheid en een hoop lol.

We waren te gast in Avifauna, maar we hebben tijdens de shoot geen vogel gezien. Wat we wel hebben gezien is het naar beneden sjezen van de glijbaan naar zo veel mogelijk volwassenen proppen in een wiebelende auto tot rondjes rennen in een draaiend rad en springen op een reuzen luchtkussen.

Wat we hiermee hebben bereikt kun je nu terugzien in deze slideshow.


 

Fam. Van Dorp  (Familieshoot in Utrecht )

“Op 2 mei jl. heb ik zowel met mijn vriendinnetje Michelle als met mijn familie een shoot gedaan met Uthayan. Het was in één woord, geweldig. Uthayan is geduldig, stelt iedereen op zijn gemak en zorgt ervoor dat mensen zijn aanwezigheid niet opmerken. Toen hij me daarna vroeg of ik het leuk zou vinden om hem te gaan helpen met PHOTOGRAFIX, kon ik uiteraard niks anders zeggen dan ‘ja’.

Sinds we als OneTeam door het leven gaan, stromen de boekingen en de Likes binnen. We zetten ons allebei voor 200% in en willen niks anders dan knallen. De kracht van PHOTOGRAFIX ligt in het persoonlijke contact en de feeling met de mensen waarmee we werken. Ons doel is om de mensen een mooie herinnering te geven voor het leven en met de duo combinatie die we nu hebben, kunnen we onze grenzen verleggen. Uthayan en ik hebben dezelfde smaak en oog voor detail en dat is terug te vinden in ons werk. We passen ons makkelijk aan aan de mensen waarmee we werken en zorgen voor een relaxte sfeer.

Ik kan daarom alleen nog maar zeggen; boek je shoot bij PHOTOGRAFIX en ervaar ons zelf!!”


 

BEDRIJFSFOTOGRAFIE

RopaRun Team63, Parijs naar Rotterdam
Het weekend van 23,24,25 mei 2015 stond in het teken van het goede doel, emoties, OneTeam en rennen tot de eindstreep. Tezamen met 23 andere BP’ers stond onze eigen Uthayan afgelopen zaterdag om 15.56 uur aan het startpunt van de Roparun in Parijs. Vol goede moed, enthousiasme en adrenaline gingen zij als één team beginnen aan de tocht van 522 km van Parijs naar Rotterdam. Lees verder.


 

Particuliere Fotografie | Zakelijke Fotografie | Slideshows | Videografie | Grafische Dienstverlening