Masterclass Wirkshop

Met trots kondigen wij aan dat TYLER WIRKEN in samenwerking met PHOTOGRAFIX binnenkort een interactieve WIRKSHOP komt geven in Nederland!

Neem op 28 april a.s. in Delfgauw deel aan deze gloednieuwe Master class. Tyler zal door middel van discussie momenten en persoonlijke 1-op-1 tijd op een eerlijke en ongecompliceerde manier opbouwende kritiek geven op jouw eigen werk. Hij staat gedurende deze dag als gastheer klaar staan voor een zeer exclusief aantal van maar 8 studenten. Ook zal hij laten zien hoe je je fotografie tijdens elke bruiloft kunt omtoveren tot een geweldige journalistieke documentaire.

Tyler heeft naast het fotograferen ook een passie voor het opleiden van fotografen in de ambacht van documentaire fotografie. Tyler heeft een geweldige naam opgebouwd en wordt beschouwd als 1 van de Top 10 Bruidsfotografen volgens American Photo Magazine. Hij geeft wereldwijd groeps-, individuele- en multimedia workshops online mentoring.

Voor meer informatie over Tyler Wirken ga je naar http://www.wirkenphoto.com/. Wil je meer informatie over al zijn workshops en over deze workshop in het bijzonder? Ga naar http://www.wirkshopseries.com/one-day-masterclass-delfgauw-nl-april-28th-2016/ en meld je snel aan want VOL = VOL.

De kosten voor deze workshop bedragen Eur. 495,- .

Voor aanvullende informatie, vragen/opmerkingen kun je contact opnemen met PHOTOGRAFIX via contactformulier.

We hope to see you there!

wirkshop