Lancering nieuwe website en onze eerste masterclass workshop

aankondigingVanwege het toenemende aantal bruiloften en ter voorbereiding voor het nieuwe bruidsseizoen hebben we het genoegen om vandaag aan jullie bekend te maken dat we een nieuwe website hebben gemaakt die volledig in het teken staat van bruidsfotografie!

We hebben de afgelopen paar dagen ontzettend hard gewerkt om dit te kunnen realiseren we zijn dan ook ontzettend trots om te kunnen zeggen dat vanaf vandaag, naast ons bestaande website (www.photografix.nl), de website www.bruidsfotografie.photografix.nl live en actief is!

Met de komst van deze nieuwe site willen we het voor aanstaande bruidsparen makkelijker maken om te vinden en kunnen ze gelijk zien wat wij te bieden hebben en welke bruiloften er al in onze portfolio zitten.

Tevens hebben wij het genoegen om aan te kunnen kondigen dat PHOTOGRAFIX in samenwerking met de Amerikaanse Top-10 bruidsfotograaf TYLER WIRKEN op 28 april a.s. een interactieve WIRKSHOP komt geven in Nederland!

Tijdens deze exclusieve Master Class workshop is maar plek voor maximaal 8 studenten. Tyler heeft naast het fotograferen ook een passie voor het opleiden van fotografen in de ambacht van documentaire fotografie. Hij heeft een geweldige naam opgebouwd en wordt beschouwd als 1 van de Top 10 Bruidsfotografen volgens American Photo Magazine. Hij geeft wereldwijd groeps-, individuele- en multimedia workshops online mentoring.

Lees het volledige bericht over deze workshop op onze nieuwe website http://bruidsfotografie.photografix.nl/masterclass-wirkshop-2016/. En wees er snel bij, want de workshop is al half vol!

Team PG