Roparun 2015 – Team ‘Blijf Positief’ 63

Het weekend van 23,24,25 mei 2015 stond in het teken van het goede doel, emoties, OneTeam en rennen tot de eindstreep. Tezamen met 23 andere BP’ers stond onze eigen Uthayan afgelopen zaterdag om 15.56 uur aan het startpunt van de Roparun in Parijs. Vol goede moed, enthousiasme en adrenaline gingen zij als één team beginnen aan de tocht van 522 km van Parijs naar Rotterdam.

De Roparun is een estafetteloop van zowel Parijs als Hamburg naar Rotterdam, waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Voorafgaand de tocht zijn er loten verkocht, donaties gedaan en acties gevoerd om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel. Ook PHOTOGRAFIX heeft een steentje bijdragen door geld te doneren aan dit geweldige doel (https://photografix.nl/photografix-zet-zich-in-voor-het-goede-doel-roparun/).

De Roparun is een tocht waar vele emoties voorbij komen. Ondanks dat de tocht lijkt op één groot feest, weet ook iedereen waarom we dit doen. Iedereen heeft deze verschrikkelijke ziekte weleens van dichtbij meegemaakt, kent iemand die er nu tegen vecht of nog veel erger, is die dierbare al verloren waar ze zo van houden.

Voordat we de mooiste foto momenten met jullie delen, wil Uthayan met jullie delen hoe hij zijn eerste Roparun heeft ervaren;

“Roparun was niet alleen voor mij een mentale en fysieke strijd met betrekking tot de afstand van Parijs naar Rotterdam, maar het was een zware strijd voor alle teams. Al deze teams hebben zich tijdens dit evenement gevormd tot een eenheid, een vastberaden familie, met een gezamenlijk doel voor ogen. Wij zijn samen opgestaan voor deze vreselijke ziekte met als doel, het volbrengen van deze tocht. Dit evenement is voor mij veruit het beste goede doel / sport evenement waar ik ooit aan heb mogen deelnemen! Het staat voor alle belangrijke aspecten van het leven. Het is een heftige strijd tegen de afstand, er is de wil om anderen te helpen evenals de vastberadenheid om de lange dagen en nachten te overbruggen. Je bent weg van je eigen dierbaren om je uiteindelijk te realiseren dat je er vriendschappen en nieuwe dierbaren aan hebt overgehouden voor de rest van je leven en dat dit het allemaal waard is geweest.

”We zullen en mogen nooit opgeven en we moeten blijven vechten voor eenieders gezondheid tot de dood ons scheidt!!!”

Namens PHOTOGRAFIX willen wij iedereen bedanken voor de steun en wij zijn er zeker bij tijdens de 25e editie van Roparun in 2016!!

There will be a day when we are no longer able to run. Until that day… Run when you can, walk if you have to, crawl if you must; just never give up. Go running with your heart, not with your legs!!!

 roparun2015wp1roparun2015wp2 roparun2015wp3 roparun2015wp4 roparun2015wp5 roparun2015wp6 roparun2015wp7 roparun2015wp8 roparun2015wp9 roparun2015wp9b roparun2015wp9c roparun2015wp9d roparun2015wp9e roparun2015wp9f roparun2015wp9g roparun2015wp9h roparun2015wp9iroparun2015wp9ibroparun2015wp9j