PHOTOGRAFIX creaties promoten het prachtige eiland Sri Lanka!

PHOTOGRAFIX is zeer vereerd om jullie te kunnen informeren dat we sinds mei 2014 het genoegen hebben om met onze fotografie bij te mogen dragen aan een klein maar adembenemende plekje op deze wereld, de Parel van Azië, Sri Lanka.

Gedurende de vakantie van Uthayan Sivanathan heeft hij de schoonheid van een hotel, het Elegant Hotel, en haar prachtige ligging eromheen vastgelegd. De reden voor zijn affectie kwam voort uit de prachtige locatie waar het Elegant Hotel gestationeerd is. Dit moest uitgedrukt worden in foto’s om iedereen maar een klein idee te geven over waar je kunt verblijven tijdens je reis naar Sri Lanka!

“Wat kan een geboren Sri Lankaan met Deens-Tamil-Nederlandse achtergrond nog meer wensen dan mijn eigen creaties 24/7 terug te zien uit passie voor mijn geboorteland en om hiermee nieuwe toeristen aan te trekken naar dit geweldige plekje. Ik ben dan ook meer dan trots dat mijn jongste dochter ‘Diya’ het eerste gezicht is op de website van het Elegant Hotel en zij de toeristen mag verwelkomen.”

Kijk hier voor de Elegant Hotel Website. Volledige gallerij is op Facebook te zien.

Lees het Engels artikel hier.

 

eh01 eh02 eh03 eh04 eh05 eh05b eh06 eh07 eh07a eh08 eh08a eh08b eh09 eh10 eh11 eh12