A 40-year old Love Story

marcoalbum

Een kus, een traan, een lach, samen beginnen aan een nieuwe dag. Een nieuwe dag en de jaren die nog komen, geniet van elkaar, geniet van het leven en blijf dromen! Het houden van en de liefde voor elkaar, respect, begrip, elkanders steunpilaar. Samen nemen jullie alle hindernissen, een leven vol belevenissen. Een foto is voor eeuwig en echte liefde is voor altijd.

Iedereen droomt er van om een keer in een romantische film te mogen spelen. PHOTOGRAFIX is er in geslaagd om getuigen te mogen zijn van één van de meest romantische liefdesverhalen uit de jaren 70.

Voor we het complete liefdesverhaal van dit koppel helemaal verklappen en voor we vertellen hoe PHOTOGRAFIX hiermee in aanraking is gekomen, willen we jullie hetgeen laten zien waar wij het ook allemaal voor doen in dit vak. Het element wat ons hart compleet heeft veroverd is hun trouwalbum van 40 jaar geleden. Tegenwoordig is het namelijk uitzonderlijk om veertig jaar getrouwd te zijn. Het is goed om hierbij stil te staan en om dit niet zomaar voorbij te laten gaan. Wij van PHOTOGRAFIX voelen ons daarom zeer vereerd dat wij op 30 mei a.s. aanwezig mogen zijn om een prachtig koppel hun trouwdag van 40 jaar geleden te laten herbeleven.

Als alle mensen zo lief en romantisch zouden zijn als dit koppel, dan zou de wereld er een stuk mooier uit zien. De manier waarop deze man zijn liefde uit naar zijn vrouw is onbeschrijfelijk. De dag is in de puntjes door hem voorbereid. Van auto, naar bloemen tot juwelier van 40 jaar geleden. Wat een genoegen om zoveel liefde van zo dichtbij mee te mogen maken en vast te leggen.

Als u dit mysterieuze trouwalbum ook zo interessant vindt, Like dan onze pagina en blijf ons volgen om te zien hoe dit mooie sprookje zich ontwikkeld.