PHOTOGRAFIX zet zich in voor het goede doel!! #roparun

De #Roparun is een #estafetteloop van 522 kilometer van #Parijs naar #Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor het goede doel. Het geld is bedoeld om mensen met kanker een beter leven te kunnen geven.

Het bedrijf #BP, waar zowel Uthayan als Tamara werken, doet aankomend Pinksterweekend met een team van BP mee aan deze Roparun. Onze eigen Uthayan gaat ook meelopen in het ‘Blijf Positief’ team van BP (http://www.teambp.nl). Vanuit PHOTOGRAFIX zijn wij hier uiteraard ontzettend trots op!!

Om zowel Uthayan, onze andere collega’s bij BP , de Stichting Roparun en alle mensen die deze verschrikkelijke ziekte moeten meemaken een hart onder de riem te steken, hebben wij vanuit PHOTOGRAFIX een donatie van € 100,- gedaan aan Stichting Roparun.

Wil jij Uthayan ook over de finish helpen? Sponsor dan mee!! Neem hiervoor contact op met Uthayan of maak het direct over via http://www.roparun.nl/teams/overzicht-teams/?team=63.

Namens het team van PHOTOGRAFIX, alvast bedankt!

rr2015